Ņemot naudas aizdevumu likvidē finansiālās grūtības

aizdevums

Īstermiņa aizdevumi ir kredīti ar salīdzinoši īsu atmaksas termiņu. Parasti šiem aizdevumiem ir augstākas procentu likmes nekā kredītiem, kas jāatmaksā ilgākā laika posmā, tomēr tas nenozīmē, ka to kopējās izmaksas ir augstākas. Viens no populārākajiem īstermiņa aizdevumu veidiem Latvijā pašlaik ir ātrie kredīti.Lai arī mēdz uzskatīt, ka īstermiņa aizdevumi ir dārgāki un neizdevīgāki par ilgtermiņa kredītiem, jo tiem parasti ir augstākas procentu likmes, tā nebūt nav patiesība. Tiesa, ka aizdevumiem uz īsu termiņu procentu likme var būt vairākas reizes augstāka nekā ilgtermiņa kredītiem, tomēr kopējās izmaksas šiem aizdevumiem vienalga ir zemākas.

http://www.financeserviss.lv/aizdevumi

Ja tomēr noteiktajā laikā nespējat atmaksāt ātros aizdevumus internetā…Viens no risinājumiem, ja laikā nespējat izpildīt savas kredītsaistības, ir aizdevuma termiņa pagarināšana. Tomēr jāatceras, ka pagarināt termiņu ātrajiem aizdevumiem internetā ir ieteicams ne vairāk kā 1-2 reizes. Aizdevuma pagarināšanas rezultātā atmaksājamā summa nedzēšanas, bet tikai pieaug. Viens no iemesliem, kāpēc cilvēki iestieg pamatīgās finansiālās grūtībās, ir tieši maksājuma atlikšana.
Par īstermiņa kredītiem var uzskatīt:
• Ātros aizdevumus;
• Patēriņa kredītus.
Abi šie kredīta veidi ir ērti noformējami un bieži pieejami bez ķīlas vai galvojuma.Lai arī ātrajiem kredītiem ir visaugstākās procentu likmes no visiem pieejamajiem aizdevumiem, tas nenozīmē, ka tie arī ir dārgākie aizdevumi. Pat ņemot vērā to, ka ātrajiem kredītiem piemēro mēneša, nevis gada procentu likmi, kas, turklāt var būt salīdzinoši augsta (vidēji no 10 līdz 30 procentiem), to kopējās izmaksas parasti ir visai zemas. Kamēr par ilgtermiņa kredītu var nākties maksāt vairākus simtus vai pat tūkstošus latu, ātrie kredīti parasti nemaksā vairāk par dažiem desmitiem latu.
Līdzīgi kā ātrajiem kredītiem, arī patēriņa kredītiem kopējās izmaksas ir zemākas nekā ilgtermiņa aizdevumiem tieši tāpēc, ka to atmaksas termiņš ir īsāks un aizdevuma apmērs mazāks.Patēriņa kredītus gan ir nedaudz sarežģītāk noformēt nekā ātros aizdevumus, tomēr arī tiem parasti nav nepieciešama ķīla vai galvojums. Visbiežāk par nodrošinājumu šiem īstermiņa aizdevumiem kalpo ziņas par personas ienākumiem. Personas ikmēneša ienākumi ir arī galvenais kritērijs pieejamajam aizdevuma apmēram.
Ātros naudas aizdevumus piedāvā daudzi Latvijas uzņēmumi, piemēram, ViaSMS, SMSCredit, BestCredit, AlfaCredit, OpenCredit, GreenCredit, CreditON, Kredits365, Vivus.lv, Credit24, Kredītu Centrs utt.
ViaSMS piedāvā ātros naudas aizdevumus jebkuram Latvijas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 65 gadiem, kuram ir konts jebkurā Latvijas bankā. ViaSMS ātro naudas aizdevumu var pieteikt, nosūtot īsziņu un nekādi dokumenti nav vajadzīgi, kā arī nav vajadzīgs galvotājs vai ķīla. Īsziņas maksa ir LVL 0,15.

Naudas aizdevums ir risinājums vienam noteiktam pirkumam vai kādam citam izdevumam. Naudas aizdevumi ir ilgtermiņa risinājums dažādiem dzīves gadījumiem. Bet klientam nepieciešams pašam izlemt un apsvērt, kāds aizdevuma veids viņam būtu vispiemērotākais.